Kdo smo

Barbara Slokan Lesničar, zobozdravnica

Sem zobozdravnica Barbara Slokan Lesničar. Rodila sem se v Mariboru, kjer sem obiskovala osnovno šolo in kasneje II. gimnazijo Maribor.

Študij stomatologije sem zaključila leta 2001. Po končanem študiju sem opravila pripravništvo in strokovni izpit, nato pa začela delati kot samostojna zobozdravnica v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca v Mariboru, kjer sem bila zaposlena do leta 2011.

Po desetih letih dela, nabiranja izkušenj in številnih izobraževanjih sem leta 2011 odprla zasebno zobozdravstveno ordinacijo Dental B.

Sodelujem s strokovnjaki z različnih področij zobozdravstva, s katerimi skupaj ustvarjamo pozitivno strokovno in delovno ozračje.

Ob delu v zobni ordinaciji se ves čas dodatno izobražujem in sledim novostim v zobozdravstvu. Izobražujem se tako na domačih kot tujih kongresih in sem v koraku s časom.

Sem članica Zdravniške zbornice Slovenije in ESCD-a (European Society of Cosmetic Dentistry).

Moj cilj je zadovoljen pacient z zdravim in lepim nasmehom, kar zahteva celostno in individualno obravnavo vsakega pacienta.  

Kot zobozdravnica se vedno poskušam postaviti v vašo kožo in vam tako olajšati ter polepšati trenutke, ki jih preživite na našem zobozdravniškem stolu ter hkrati pregnati strah pred obiskom pri zobozdravniku, ki je v 21. stoletju zares odveč.

Veselim se srečanja z vami in hvala za zaupanje!

Maja, asistentka

je prijeten glas, ki pričaka pacijente zobozdravstvene ordinacije  DENTAL B.   Srednjo medicinsko šolo (smer: medicinski tehnik)  je v Mariboru končala leta 2009. Maja se je leta 2016 pridružila ordinaciji Dental B. Zmeraj je vedra, vesela in nasmejana, zna prisluhniti pacientu in ji lahko popolnoma zaupate. Je promotorka zdravega nasmeha in ima opravljen i-TOP tečaj (individualni trening oralne profilakse - vse o ustni higijeni in pripomočkih za ustno higieno).