Ordinacija

Dobrodošli v zobozdravstveni ordinaciji Dental B!

Dental B je zobozdravstvena ordinacija, kjer poskrbimo za  majhne in velike težave z vašimi zobmi.

Individualni pristop, ki ga nudimo v naši ordinaciji, vsakemu pacientu omogoča, da se sprosti in nam zaupa svoje težave brez strahu in sramu, mi pa poskrbimo, da ne boste več skrivali svojih zob in se boste v prihodnje lahko sproščeno smejali.

Naše prioritete so skrb za vaše zobe in zdravje v ustih ter lep nasmeh na vašem obrazu.

Perfekcionizem, nenehno sledenje novostim na področju zobozdravstva, sodelovanje z izkušenimi specialisti in vrhunskimi zobotehničnimi laboratoriji, uporaba najsodobnejših materialov in postokov dela so zagotovilo, da vam ponujamo samo kakovost in vedno stremimo k doseganju najboljših možnih rezultatov. V naši ordinaciji  s svojo strokovnostjo, znanjem in talentom, prijaznostjo ter predanostjo naredimo vse, da se pri nas počutite prijetno in udobno.

Pridite in skupaj bomo poskrbeli za vaš zdrav in lep nasmeh. Z vami bi radi vzpostavili dolgotrajen odnos.

Sodobno zobozdravstvo ni samo skupek posameznih storitev, ampak v prvi vrsti dolgotrajna in stalna skrb za pacienta. Zato vam v naši ordinaciji  nudimo celostno zobozdravstveno oskrbo z rednimi pregledi. 

 

SAMOPLAČNIŠKA ORDINACIJA

Samoplačniške storitve se ne opravljajo po sistemu javnega programa in čakalnih dob ni.
Če ste torej naveličani čakanja, vam nudimo hitro in kakovostno samoplačniško obravnavo, ob kateri upoštevamo vaše želje in ponudimo visoko kakovostne materiale.

 

KONCESIJA

Ordinacija Dental B ima sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje in z zavarovalnicami dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Storitve se opravljajo po sistemu  programa javnega zdravstva s čakalnimi dobami.

 

Povezava: http://www.slovenski-zobozdravniki.si/barbara-slokan-lesnicar